Houses Bulgaria

Нашите услуги

  • Продажби

 Закупуване на апартамент на зелено в България е същото като закупуването му във Великобритания. Подписва се предварителен договор, подписан от всички страни, който по същество дава правото на строеж от страна на предприемача и правото да се закупи от страна на Купувача.

 Този договор ще възложи срокове, цени и обезщетения при закъснение със завършването и ще бъде направен от адвокатите на предприемача. Ще бъде проверен от агента и клиентът ще има правото да бъде правно консултиран преди подписването му.

 Разликата идва при завършването. В България има трета страна, която действа от името на правителството. Този човек се нарича Нотариус. Неговото задължение е да потвърди, че всички детайли са правилно нанесени в Нотариалния акт.

 В същност, клиентът (с паспорт в ръка) и представител на предприемача ще се срещнат с Нотариуса, който ще издаде Нотариалния акт когато се увери, че всичко е правилно нанесено. Нотариусът е често считан от клиентите за представител на правителството, който потвърждава, че всичко е направено както трябва да е.
 Това не е пълно обяснение на закона за собственост, но дава представа за самия процес.

  • Наеми

 При определени условия, ние можем да даваме Вашите апартаменти под наем през ваканционния сезон, както и през останалите сезони. Тези условия може да бъдат обсъждани в отделен договор.

 
Четиризвезден жилищени и Спа комплекс - Слънчев бряг

Комлекс АТЛАНТИК РОЯЛ ПАЛАС е в един от най-известните български летни черноморски курорти...
 
повече »


Ваканционно селище & комплекс Аклади

Ваканционно селище & курорт “Аклади” се намира в местността “Аклади”, която е част от град Черноморец.


повече »
 
Конвентовата къща - Банско

Ваканционен комплекс ”Конвентовата къща” е построен в непосредствена близост до кабинковия лифт и околовръстния път на гр.Банско...

повече »


design: Design Picnic
programing: TaraSoft
Copyright © 2006 HOUSES BULGARIA | www.housesbulgaria.com  

English Български